Frakt & Returfrakt

Sufraco House of Fine Brands levererar endast till adresser inom Sverige. Vi hanterar normalt din order inom ett dygn (helgfria vardagar) från beställning fram tills dess att varan lämnar vårt lager. Detta förutsatt att vi har varan i lager. Till totala leveranstiden tillkommer då speditörens leveranstid.

Nedan kan du läsa om de fraktsätt vi erbjuder. Tillgängliga fraktsätt för din order genereras utifrån det postnummer du anger innan du går vidare i kassan. Vi erbjuder ett fraktfritt alternativ för ordrar över 299 SEK.

DHL:

  • Tillgängligt i hela landet
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Hämta ut paketet på ditt valda DHL-ombud

DHL levererar till hela Sverige inom 1-3 vardagar. Du väljer själv vilket ombud du vill att paketet ska levereras till när du lägger din beställning. När paketet nått ditt valda ombud får du en avisering om att hämta ut paketet tillsammans med din legitimation samt kolli-ID. Observera att ombud på mindre orter ibland har begränsad utkörning vilket kan påverka leveranstiden.

Välj fraktsätt i kassan

I kassan får du en lista med utlämningsställen baserade på det postnummer du angivit. Ett av fraktalternativen kommer att vara förvalt baserat på vad vi tror går snabbast. Det är viktigt att du själv avgör om du vill behålla det rekommenderade utlämningsstället eller om du vill välja ett av de andra alternativen som presenteras. Genom att klicka på rullgardinsmenyn kan du se alternativen för fraktsättet och markera det som passar dig bäst.

Spåra ditt paket

När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress. I leveransbekräftelsen finns en spårningslänk som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Leveransen kommer även att aviseras i Klarnas app om du har den installerad och synkad till din epost.

Om du inte fått någon avisering om att paketet kommit fram, men ser via spårningslänken att paketet kommit till ombudet, går det bra att hämta ut paketet med kolli-id/spårningsnummer/löpnummer samt legitimation.

Hos ombudet

För att hämta ut din försändelse behöver du din legitimation och det nummer som du hittar i sms- eller e-postaviseringen. Har du valt brev-avi så ta med avin samt din legitimation till ombudet.

Tänk på att du alltid ska kunna visa legitimation vid uthämtning av paket. Det är endast personen vars namn står på paketet som får hämta ut det hos ombudet.

Om du väljer Postnord som fraktsätt ligger försändelsen hos postombudet i 7 dagar innan den returneras till oss, för övriga fraktsätt med ombudsleverans ligger försändelsen hos ombudet i 14 dagar innan det returneras. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och hantering om paketet ej hämtas ut. Kostnaden för detta är 200 kronor. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan brukar det löna sig att kontakta oss, hämta ut paketet och göra en retur efter överenskommelse med oss.

Leveransförsening

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om oförutsedda förseningar uppstår längs vägen. Till vissa delar av Norrland samt Gotland levererar Postnord och DHL med en eller ett par dagars fördröjning, denna är inte alltid inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan.

Returfrakt

Vid godkänt ångrat köp (se Köpvillkor) och retur till Sufraco House of Fine Brands kan den medföljande returetiketten användas. Innan returen skickas tillbaka ska du fylla i returformuläret här. Returkoden hittar du på din orderbekräftelse. Väljer du att använda vår returetikett kostar returfrakten 69 kr och kostnaden dras av från köpesumman som ska återbetalas. Som kund kan du själv ombesörja returen till oss till självkostnadspris. Gäller efter att vi godkänt att varan ska returneras. Läs mer om hur du returnerar varor här

Kostnadsfri retur gäller endast vid godkända reklamationer.


  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan