Om oss

Sufracos vision är att sätta guldkant på tillvaron varje dag för våra kunder. Sen starten 1998 har vi värnat om människa och miljö. Vi har också valt att distribuera produkter inom skönhet och livsstil som våra kunder kan njuta av och använda med ett gott samvete. Vi är noga med att erbjuda produkter för skönhetsvård med de bästa egenskaperna och gjorda på naturliga ingredienser.

Den flytande Marseille-tvålen med sin moderna, eleganta och enkla design finns i vårt DNA och vi kan lugnt påstå att vi startade trenden med flytande och vackert förpackade handtvålar i våra kök och badrum. 

Genom åren har vi naturligt kommit att bredda vårt sortiment. Nu innehåller det även naturliga produkter för rengöring, vackra och praktiska städredskap, textilier som lyser upp hemmet och andra accessoarer för kropp och hem som gör livet enklare och vackrare. Det finns många vardagssysslor som har med hygien, skönhet och rengöring att göra. Vi tycker det är roligare och känns mer meningsfullt om vi kan utföra alla dessa sysslor med vackra, effektiva, praktiska och bra produkter och accessoarer. Och dessutom med ett gott samvete. 

Sufracos grundare är fransyska och kommer från Marseille. Med ett hjärta som klappar för sitt hemland är det därför helt naturligt att de flesta av våra utvalda varumärken är franska. Ibland tar vi in utmanare som har fångat vårt intresse och som vi tycker extra mycket om och som vi tror att ni också kommer att värdesätta. När vi väljer ett nytt varumärke till vårt sortiment lägger vi alltid stor vikt vid att företaget tar ansvar för människorna de jobbar med, att produktionen sker med hänsyn till miljön samt valet av de råvaror som används. Vi värdesätter extra mycket att de har en historia att berätta och att de har en ärlig värdegrund som stämmer överens med vår egen.

På Sufraco vill vi inte ha några mediokra lösningar. Vi vill ha vardagslyx med en härlig känsla. Det är vad vi står för.


  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan